Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Christelijke Voetbalvereniging Oranje Nassau Groningen

Samenwerking tussen jeugdvoetbalclubs onder SJO-vlag

Amicitia VMC, Blauw Geel 1915 en CVV Oranje Nassau bundelen krachten

Zeven seniorenelftallen actief in seizoen 2023/2024

De jeugd van drie Groningse voetbalclubs gaat samenwerken onder de noemer SJO (Samenwerkende Jeugd Opleidingen). CVV Oranje Nassau, Amicitia VMC en Blauw Geel 1915 hebben de handen ineengeslagen om de jeugdopleidingen van hun clubs te versterken.

De samenwerking houdt in dat de jeugdelftallen van de drie clubs gezamenlijk gaan trainen en spelen. Het doel is om de kwaliteit van de jeugdopleidingen te verhogen en de spelers betere kansen te bieden om zich te ontwikkelen. De samenwerking gaat in het seizoen 2023/2024 van start.

CVV Oranje Nassau heeft in het seizoen 2023/2024 zeven seniorenelftallen actief, waarvan Mannen 1 uitkomt in de eerste klasse van het zondagvoetbal. De club is verheugd over de samenwerking met Amicitia VMC en Blauw Geel 1915 en ziet dit als een belangrijke stap in de ontwikkeling van de jeugdopleiding.

Deze samenwerking tussen de drie voetbalclubs laat zien dat er steeds meer behoefte is aan samenwerking in de jeugdopleidingen. Door de krachten te bundelen kunnen de clubs hun jeugdopleidingen naar een hoger niveau tillen en de spelers de best mogelijke kansen bieden om zich te ontwikkelen, zowel op als naast het veld.


Comments